Kiritec Medical

I mere enn 20 år har vores leverandører produceret kompressions plagg til behandlings bruk, det være seg lymfeødem, arr eller sår behandling.

Plastik kirurgisk rekonstruksion, eller til bruk med Neurofysiiske tilstande som Celebral parece, autisme, parkinson eller ADHD. (Det viser seg at kompressionen gir en stærkere sensorisk inputt fra huden og dermed en større kropsbevisthet og krops kontroll herudover gir det også en angst reduktion).

Lymed lager både standard og  målsydde produkter i ultra moderne stoffer som både har styrken til å holde kompression og smidigheten til å være behagelig. Det er Slutt med gammeldags kompresssionss plagg som føles som betong.

Solidea producerer elegante kompressions plagg med Intelligent og patenteret micromasage teknologi. 

  

Samtidig føles stoffene fantastisk behagelige å ha på. Micromassagen stimulerer huden,  sørger for forbedret utluftning og transpiration, samtidig er stoffene tilsatt sølvtråd som hindrer bakterieutvikling.  

Alle solideas produkter er standard produkter og det er derfor veldig lett selv å måle og bestille produkterne

Begge vores leverandører har regelmessige test av produkter ved kjente institutter som for eks. IFTH i Frankrike, eller Hohenstein i Tyskland.